Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"Na pána Minaroviča sme sa obrátili už po druhý krát a opäť maximálna spokojnosť 👌 Odporúčam a už som aj odporučil. Z našej strany bolo všetko bez problémov, taktiež cena, práca, montáž, komunikácia MAXIMÁLNE v poriadku 👌 Ďakujeme "

(5/5)

KLIMATIZÁCIE MITSUBISHI MSZ- AP25VG + TOSHIBA DAISEIKA

Dodanie a montáž klimatizačných jednotiek Mitsubishi MSZ- AP25VG/MUZ-AP-25VG a TOSHIBA DAISEIKAI 9 RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E

✔️ Nízka hlučnosť ✔️ Energetická trieda A+++ ✔️ Strieborný iónový filter ✔️Auto reštart

 

Značka klimatizácií Mitsubishi vlastní celú škálu produktov od jednoduchých nástenných jednotiek, špičkových dizajnových jednotiek, parapetné jednotky a klimatizácie s funkciou Hyper Heating, vhodné na celoročné plnohodnotné vykurovanie. V našej ponuke nájdete výkonnú Mitsubishi DIAMOND MSZ-LN, spoľahlivú Mitsubishi MSZ – EF ale aj novinku s vylepšenými parametrami Mitsubishi MSZ-AY. Pozrite si najnovšie klimatizácie s funkciou Hyper Heating –s vysokou energetickou účinnosťou a pokročilými funkciami v našom článku.

Klimatizácie Toshiba spájajú dizajn s komfortom a účinnosťou na najvyššej úrovni. Ak hľadáte všestrannú spoľahlivú jednotku, tento prémiový model Daiseikai 9 vás určite nesklame.Klimatizácie TOSHIBA patria medzi najžiadanejšie značky v našom portfóliu, najmä kvôli svojej spoľahlivosti, ale aj širokej variabilite modelov. Najnovšou novinkou je Klimatizácia Toshiba SHORAI Edge Black & White s elegantným matným dizajnom a možnosťou výberu v klasickom bielom alebo štýlovom čiernom dizajne.

Už viac ako 18 rokov poskytujeme poradenstvo, dodanie a profesionálnu montáž klimatizácií. Súčasťou nášho kompletného servisu je aj záručný a pozáručný servis klimatizácií. Vyberte si u nás z takmer stovky typov klimatizácií značiek SAMSUNG, DAIKIN, TOSHIBA, MITSUBISHI, PANASONIC a HISENSE.

Ďalšie informácie nájdete na stránke Klimatizácie-bratislava.eu

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (120)

BECOM, spoločnosť s ručením obmedzeným

Športová 1684/39
90042 Dunajská Lužná
Slovensko

IČO: 35726474
DIČ: 2020218882
IČ DPH: SK 2020218882

Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Váš kredit je 20,67 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím