Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"Na našich tréningoch sa mi páči prístup pána trénera, pestrosť cvikov, prispôsobuje tréningy schopnostiam klienta. Pán tréner dbá na to, aby klienta neodradil hneď na začiatku neprimeranou záťažou a náročnosť zvyšuje postupne, ako klient napreduje. Ma ľudský prístup, ochotne načúva požiadavkám klienta a snaží sa vyjsť v ústrety, ale nie na úkor cvičenia. Vždy si nájde malú chvíľu na diskusiu ohľadom cvičenia. Osobne, plán hodiny nechávam na neho, vyhovuje mi to, pretože pán tréner vie čo robí. Keď šomrem, že už sa mi nechce, tréner je neoblomný a stojí si za svojóm. Tak to má byť, aby si klienti nerobili čo chcú a cvičenie neflákali 😂. Po pár hodinach tréningov sa mi  (pominula) bolesť chrbta a zlepšila sila.Odporúčam. "

(5/5)

Osobné tréningy na mieru - Bratislava

Pani Janke zostavujem tréning na mieru už 8 mesiacov 🏋️ Základom sú cviky pre rozvoj sily a na spevnenie držania tela. Som veľmi rád, že Janka už po pár hodinách tréningu cítila zmenu. Cvičenie jej pomohlo na bolesť chrbta a sama cíti, že má väčšiu silu 💪 Super ! Len tak ďalej, ide Vám to skvele.

Pomáham ľudom dosiahnuť ich ciele tak, aby mali z tréningov radosť. V mojej ponuke nájdete služby, ktoré pomôžu vám aj vášmu telu – osobné tréningy na mieru, diagnostiku pohybového systému FMS, online fitness programy či stravovací plán na mieru.

Efektívne tréningy pod dohľadom odborného trénera 🏋🏼Správne cvičenie na mieru a bez zranení 💪 Vlastná telocvičňa, váš vlastný individuálny progress a 💯% zameranie na klienta.

Spolu sa naučíme správnu techniku cvičenia, správne kombinácie cvikov 🤸 a zameriame sa na partie ktoré vás trápia 💪

Ďalšie informácie nájdete na stránke Braňo Fitness Tréner

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (49)

živnostník, spoločnosť

> výživový poradca

> osobný tréner

Branislav Martanovič



Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Váš kredit je 3,00 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím