Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"Referencie boli a sú pre nás dobrá cesta, na trhu je veľká konkurencia a naše referencie sú to čím sa odlišujeme. Je vidno, že zákazníci naše referencie vnímajú. Chvália nás, že máme najlepšie recenzie. Ako plus vnímam prelinkovania v referenciách na naše produkty a služby, SEO, kľúčové slová. Vedia s tým pracovať. So zariadim.sk spolupracujeme už niekoľko rokov. Na začiatku to bola spolupráca zameraná na správu referencií, neskôr sme spoluprácu rozšírili o online marketing, pomoc s kampaňami, SEO služby na našej web stránke a správu Google moja firma profilu. Predtým sa mi o toto starala iná firma ale služby zariadim.sk sú oveľa lepšie, lepšia komunikácia, starostlivosť, osobný prístup, zaujímajú sa. Každý mesiac dostávam reporty, min. raz sa mesiac si s pánom Chylom voláme, dokonca mi dá vedieť, keď niečo vidí na konkurencii, čo by sme mohli spraviť my ,navrhne, ako sa to dá spraviť ešte lepšie. Odporúčam spoluprácu so zariadim.sk "

(5/5)

PRÁCA S REFERENCIAMI, SPRÁVA REFERENCIÍ

Pre nášho partnera Klimatizácie Bratislava zabezpečujeme profesionálne telefonické referencie vrátane služby spätných liniek na webovú stránku klimatizácie-bratislava.eu. Okrem telefonických referencií pripravujeme pre pána Minaroviča aj PR články a SEO služby pre ich web. Klientovi 4x mesačne pridávame príspevky s využitím kľúčových slov do účtu Google moja firma a má taktiež aktivovaný bussines web klimatizácie-bratislava-- BECOM, spol. s r.o.

Ďalšie informácie nájdete na stránke zariadim.sk

Správa obsahu a referencií

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (75)
5/5
55 referencií PRO

živnostník, spoločnosť

> digitálny marketing a komunikácia

fresh minds, s.r.o.

Staré záhrady 10
82105 Bratislava
Slovensko

IČO: 46464247

Tím zariadim

referencie na ktorých záleží
Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Váš kredit je 42,00 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím